maandag 1 februari 2016

Happy Nature

Ondertussen zit Bambiblauw al aan editie 3 van Happy Nature en shame on me...dit is de eerste keer dat ik één van hun panelen verwerk. De sneeuwtijger sprong onmiddellijk in het oog en met mijn zwak voor alle tinten blauw, was de keuze snel gemaakt. In sweater en katoen, beslissen kon later nog, beiden werden in het winkelmandje gedropt.

Bon, de sneeuwtijger in sweater moest een kleedje worden. Dat stond al lang op het programma en als voorstudie schuimde ik het world wide web af naar inspiratie. De fotoprint bleek gigantisch te zijn dus een sweater was eigenlijk geen optie in maat 4 jaar. Weinig patronen die me konden bekoren, eerlijk waar. Of ik geraakte er moeilijk aan. Geduld en mij, het gaat niet samen. Ik ging NU naaien en moest dus NU een patroon hebben. Bij Heidi&Finn kon ik een instant download doen van The Cocoon Dress. Ik kocht er eerder al een patroontje dus wist dat aan de hand van de (foto)tutorials, het assembleren van het kleedje piece of cake ging zijn. Et voila, een paar uur later en geheel vlotjes, een nieuw sweaterkleedje voor Jade. Inclusief zakken. Ook deze dame houdt er van om verzamelingen stenen en prullen weg te moffelen. Ik opteerde wel voor driekwart mouwen ipv korte en gebruikte hiervoor de mouwen van het Louisa patroon by Compagnie M. Op de foto piept haar longsleeve er nog van onder, ik voelde me al schuldig genoeg dat ik mijn kleine dame buiten liet poseren - oeps.

Wat is jullie favoriete Happy Nature en wat maakten jullie ermee? Feel free to spam!


Patroon: Cocoon Dress - Heidi & Finn
Stof: Bambiblauw - Happy Nature 3

14 opmerkingen:

 1. Ik maakte er vandaag een T-shirt voor mezelf mee; dan is de grootte van de tijger perfect :) Prachtig hé, dat blauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is mooi hoor! En heerlijke stofjes he?! Oudste dochter wil van de tijger graag een stoer shirt en vd jongste maakte ik van de week een shirt met het uberschattige hondje..zie mn blog
  http://mimamellie.blogspot.be/2016/01/aaaaa-een-puppy.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zwichtte ook pas bij deze reeks. Ze zijn zo leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Magnifique mooi! Ik heb het katoentje gekocht voor Jade (mijn Jade ;)).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Happy Nature collectie is een pareltje. En met zo'n mooie stofjes kan je alleen maar mooie kleding naaien. Echt, een heel mooi kleedje! Ik heb ook de sneeuwtijger gekocht en het hondje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! En ik doe nog slechter hoor, ik gebruikte er nog nooit iets uit, uit al die mooie collecties...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Héél mooi! Dit staat hier ook nog op de planning.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo mooi,ik heb vandaag mijn 1ste paneel in de brievenbus gehad ... de husky maar geen idee wat ik er mee ga maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen