maandag 11 januari 2016

Twinning

It's getting cold outside! De meisjes mochten wel iets warmers in hun kast hebben. De teddy werd weer bovengehaald en een lekker warm stofje dat ik meebracht van ons weekendje Amsterdam. Een tikje van elke naaister: op voorhand de stoffenwinkels checken en absoluut met iets nieuws naar huis komen. Love it. 
Stella kreeg er een "ingeduffeld" jasje bij van Zo Geknipt (toppertje) en Jade the one and only "zsazsazilet" van Mme ZsaZsa. Beiden zijn perfect omkeerbaar. 
Eigenlijk best leuk om voor beide meisjes met hetzelfde materiaal te werken en toch net iets anders en unieks uit te komen. Voor herhaling vatbaar. En nu: let it snow! 

Wat is jullie favoriete winter item (spam gerust met een linkje!) en 
welk patroon deed dienst?  
 

Buitenstof en paspel: A.Boeken Amsterdam
Binnenstof: Teddy - Bellelien  

14 opmerkingen:

 1. Zo lief, dat ziet er inderdaad heerlijk zacht en warm uit!
  Ik doe dat ook vaak, dezelfde kleding voor mijn dochters, maar mijn man vind t dat niet zo leuk, nu neem ik vaak dezelfde stof, maar ander model. Zo krijgen we beide ons zin ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik hou zo van die zachte giletjes <3 ons favoriete winteritem is een bodywarmertje met een schaapje erin (http://myminniemie.blogspot.be/2015/01/roodkapje-little-red-riding-hood.html).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! De zsazsagilet werd hier ook al verschillende keren gemaakt, maar laatst maakte ik een leuk alternatief: http://tamtam49.blogspot.be/2016/01/woollen-winter-vest.html :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatjes! Ik deed enkel nog maar aan kortemouwtjessewing deze "winter", het moest maar zo lentig niet zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi!
  Assorti, maar toch anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi van stijl. Kindvriendelijk zonder tuttig te zijn. Knap hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi allebei! Ik denk dat de cowl neck dress van heidi&fynn mijn favoriete winteritem is, zo makkelijk te maken en zit heerlijk, volgens dochterlief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie combinatie van stoffen !!! Ik zie dat je bij A.Boeken geraakt bent! Jaloehoehoers !!!

  BeantwoordenVerwijderen