vrijdag 26 februari 2016

Welkom Elodie!

Kleine mensjes worden groot...dat was het eerste wat ik dacht toen ik mini Elodie in haar draagmand zag liggen vanmiddag. Vier weken oud, een ieniemini baby'tje, zo klein en zo fragiel. Dan lijkt mijn Stella zo immens groot! Wat is die tijd snel gegaan, al die mooie herinneringen, ik hoop ze nog lang vers in gedachten te mogen hebben. Bij elk kraambezoek geeft het me vlinders, voel ik terug het intens zalige moment van hét perfecte moment toen Stella werd geboren. Ik wens het elke mama-in-spé toe. Wij konden de "babykraamperiode" in schoonheid afsluiten (néé, er komt écht geen 3de bij) en ik geniet des te meer bij het bezoeken van kersverse boelekes. Geen wrang gevoel meer, emoties die naar boven komen van de vroeggeboorte van Jade. Het kreeg eindelijk een plaatsje. En ook Kaat straalde, 2 happy mommies < 3 

DUS, welkom Elodie, je komt terecht in een warm nest van een lieve mama & papa en stoere broer. De kleine meid zal nog even in de pampers zitten dus ik haalde het welgekende Divided Basket patroon van Noodlehead weer boven. Ik blijf het een toppertje vinden. Jade gebruikt de hare als poppenmandje en Stella, tja, voor haar pampers in op te bergen. Hopelijk hebben deze ouders er ook evenveel plezier aan als wij! Voor de kinderkamer deed ik een Lightbox van Sublimshop kado. Op de foto doet de onze even dienst. Veel plezier ermee Kaat & Vincent! 

Liefs x


 
Patroon: Divided Basket - Noodlehead
Stof: Liesellove 

2 opmerkingen:

  1. Een perfect kraamcadeau! Mijn zus kreeg ook zo'n mandje van mij, en kleine Lili gebruikt het nu ook om al haar kleine poppenspullen in op te bergen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel tof!! En idd, wat gaat de tijd snel he!!

    BeantwoordenVerwijderen