woensdag 11 mei 2016

Stiene 4!

Stiene is 4! Vanmiddag was dochterlief weer op de boemel en was het huis lekker stil voor de volle 3 uur (dank je Eva!). Ik zag het al volledig voor mij, eens goed doorwerken 's ochtends om nadien even te gaan shoppen als de meisjes het beest los lieten. Maar Jade dacht er anders over... pardoes op de kasseien vanmorgen en we konden ons abonnement op naald en draad weer bovenhalen. Deze keer bij de spoedarts van dienst. Bye bye productieve ochtend. Het kan verkeren. Kinders, het maakt het leven lekker onvoorspelbaar.  
Maar hé, ondertussen is de admin er door, alsook de was en heb ik zelfs nog een kwartiertje de tijd gehad voor een klein shopke te doen. Jiha voor verjaardagsfeestjes!

Voor Stiene voorzag ik een mini-handtas gebaseerd op het patroon van Eloleo, de Menina.
Leuk patroon, goed uitgelegd en prima van formaat voor een 4 jarige. Voor de vulling liet ik me inspireren door Jip & Janneke en glitter uit de Veritas. Gevaarlijk als je daar binnen geraakt, het reeds geknipte stofje (ik ging eigenlijk om rode knopen) werd vakkundig aan de kant geschoven voor deze leuke roze poezenstof. I couldn't resist, oeps.

Hieperdepiep Stiene!
 
 Stof: Veritas
Speldjes & armbandje: Veritas
Spiegel, borstel & nagellak: Hema
 

2 opmerkingen: