donderdag 11 juni 2015

Itty Bitty Baby Dress

Blogpost n°100...slik...dat begint de moeite te worden. Het had de aankondiging moeten worden van babyzus maar hé, de kleine dame zit te goed in mama's buik. Dus zwangeren we maar wat verder, ondertussen 39 weken alweer morgen. In mijn hoofd ben ik al weken overtijd en wordt mijn ongeduld groter en groter. Alsook babyzus haar garderobekast. Ik liet het naaien even voor wat het was enkele weken geleden, comfortabel is het niet echt, maar het kriebelde...écht hard. Dus zocht ik een makkelijk patroontje uit. Snel klaar en met het goede weer kon de naaimachine gewoon buiten. Dus geen draadjes waar ik me over kon ergeren. 

Ik speurde het world wide web af naar een patroon voor babykleedjes, zocht raad in de naaigroepjes en botste op een buttonloos exemplaar bij Made by Rae. Geen idee of het makkelijk aan & uit te krijgen is, dat antwoord hoop ik snel te kunnen geven! 
De versie bestaat in 2 maten en met het warme weer in het vooruitzicht, maakte ik het newborn formaat. We verwachten weer een klein fijntje dus ze zal er deze zomer zeker genoeg plezier van hebben, desnoods met een legging onder. En anders maken we gewoon een nieuwtje, niet waar? 
Zalig patroontje, in een wip klaar en übercute. De foto mét baby komt er hopelijk snel aan, duimen jullie mee?    Patroon: Itty Bitty Baby Dress
Stof: Petit Pan

10 opmerkingen:

 1. Oh, weer een meisje! Dat had ik nog niet eerder door :)
  Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat 'n schatje! Als ik dit zo zie hoop ik dat het bij ons ook een meisje wordt... Geniet ervan hopelijk kun je het jurkje snel op model tonen ;-) Liefs, Anne-Co

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik duim met je mee! Ik ben nu 40 weken en 2 dagen, nooit geweten dat twee dagen zo lang konden duren.
  Fijn dat je nog kunt naaien en bloggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Argh overtijd gaan, niét leuk! Ik hoop dat je snel jouw baby mag verwelkomen!

   Verwijderen
 4. Leuk jurkje! Hier zijn we ondertussen 31w en van mij mag het nog eeuwen duren :-) nergens last van! En ook hier wordt het een meisje dus wie weet test ik ook nog dat patroontje snel uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zalig hé nergens last van hebben. Ik voel me de laatste weken echt top!

   Verwijderen
 5. Zooooo cute! Allé, en ik help je duimen dat dat babymeisje niet meer lang op zich laat wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh, zo schattig!! Hopelijk moet je niet te lang meer wachten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En hier nog een zwangere van een meisje, 36 weken :-). dank je wel voor het patroontje ... effectief ik ben hier ook al even opzoek naar een leuk babypatroon = gevonden! Succes hé en dan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen