woensdag 11 maart 2015

NY Circuit Ashen

Ik zag al meermaals het wondermooie stofje NY Circuit Ashen van Art Gallery passeren, waaronder hier en hier. En in exact dezelfde uitvoering als in mijn gedachten. Geen schaamteloze copy paste, houdt het op "great minds think alike" (gniffel). 
De baby groeit goed en ondertussen zijn we al 6 maanden ver. De energie is soms ver zoek maar de goesting om stofjes te verwerken is groot, héél groot. 
En ondanks de blogstilte ligt de kast al vol creaties, een heel assortiment, ik kan een kinderwinkel beginnen *oeps*. De meeste zaken zullen pas de blog halen eens ukje er is over 3 maanden, maar deze wou ik wel al delen. 

Ik maakte een jumpsuit in maatje 50, eentje voor de eerste weken te dragen. Die ging wonderwel vlot, een hemelsbreed verschil met 3 jaar geleden toen ik zwanger was van Jade. De babylegging maakte ik een maatje groter. Combineren kan ik nog altijd met een simpel donkerblauwe body en het setje is af om begin deze zomer te dragen. Oh wat hou ik van simpel. 

Geen centimeter bleef over van het zalige stofje, maar geen nood, er zijn er nog veel op komst. Deze keer waagde ik me eens aan Spoonflower. Benieuwd wanneer de overzeese pareltjes belgenland zullen bereiken. *Excited*  

 
Stof: NY Circuit Ashen by Art Gallery - Bellelien
Patroon Jumpsuit: Kiind
Patroon Legging: Emma & Mona
Patroon Slab: Droomfabriek

9 opmerkingen:

 1. Wow! Doet mij ook goesting krijgen om mijn naaimachine terug uit te halen en enkele baby items te maken!

  Knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanessa Laureys11 maart 2015 om 18:48

  Knap hoor! Baby zal erin stralen binnenkort!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig mooi! Ik heb er hier ook een lap van liggen, kan alleen niet beslissen wat ik ermee ga maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Zeg...maak je ook op bestelling? (tweeling op komst)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hèhè, ik maak niks meer op bestelling tegenwoordig. Iets met "niet meer kunnen omgaan met deadlines" ;-) Hoort bij het zwanger zijn denk ik. Proficiat met de 2-ling zwangerschap!

   Verwijderen
 5. Echt ssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupermooi!Heb al vaak getwijfeld om dat stofje te bestellen (omdat ik er eigenlijk meer dan genoeg heb in de voorraad ;) ) maar denk toch dat ik hetmaar ga doen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het blijft gewoon te mooi om niet te kopiëren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen