zondag 14 december 2014

Rosali I

2014 was een vruchtbaar jaar. De bende breidt meer en meer uit en na Zoë was het de beurt aan Marthe! Al die koters, ze volgen er elkaar sneller en sneller op. Plezant, echt waar, voor de kinders én de mama's want er valt altijd wel wat te vertellen en te delen. Op kleine Marthe hebben we even moeten wachten, mademoiselle zat daar goed zo blijkt. Maar na 10 dagen kregen we het heugelijke nieuws dat Deinze weer een inwoner rijker was. Joepie! 
Voor Marthe maakte ik een reistasje, de "Rosali I" uit Mijn Tas. Eentje voor mee te doen naar de crèche of op logement. Onder het motto 'chakossen kunnen vrouwen nooit genoeg hebben'. Het patroon is een verademing. Niks onzichtbaar dicht te naaien *oef*. De naden zijn afgewerkt met biais binnenin. Ik leer bij. Een praktisch alternatief voor wie, net zoals ik, een hekel heeft aan de onzichtbare steek. Duidelijke handleiding en foto's, ik ben fan.
Ik vulde de tas met een doos kleenex en een pampertasje. Ondertussen heeft de ervaren mama al heel wat in huis maar hé, assorti snotdoeken en pamperhoesjes konden nu toch niet ontbreken. 
Zoals gewoonlijk liet ik me inspireren door het geboortekaartje. Een pareltje. 
Welkom Marthe!


Patroon: Rosali I, Mijn Tas, Elisanna & Fynn

10 opmerkingen: