vrijdag 8 november 2013

Herfst give away
Deze madam vroeg me wanneer er nog eens een give away was. Awel, nu! 

Zoals sommigen al weten, maak ik mijn creatief debuut volgende maand op de kerstmarkt met mijn Jade'orkes. Ofwel wordt mijn ego ferm gestreeld...ofwel ga ik af als een gieter. We zien wel. Het belangrijkste is dat ik me ongelooflijk amuseer achter mijn machientje. En als ik ook maar één iemand blij kan maken met iets origineels, dan ben ik al een content mens. 

Maar dit gezegd zijnde. Ik ben dus volop 'creatief bezig'. En soms heb je dan eens een blooper. Zoals denken dat je vlieseline aan het opstrijken bent ter versteviging en dan denken 'tiens, dat is gelijk hard papier' (goh zeg, al die rollen dat hier liggen, een mens zou voor minder eens mis zijn). Wel, origineel is het dus wel. Mijn pennenzak werd een knisper-pennenzak. A ja, want er hangt dus ergens binnenin nog een vel papier. 

Wie dus een originele knisper-pennenzak in zijn of haar collectie wil, laat jullie horen. Ik geef er zelfs een bijpassende bookmark bij én een speldeke. 

Mijn give away loopt t.e.m. woensdag 13 november. Dus donderdag maak ik de winnaar bekend. Wat moet je doen:
- Volger zijn 
- Een berichtje laten (bv. wat jouw grootste creatieve blooper was. Dan leren we 
  van elkaar niet waar)
- Je maakt dubbel kans als je mijn give away deelt op je eigen blog of op facebook. 
  Maak dan wel even een vermelding hiervan in je berichtje. 

Succes!


 Voor de liefhebbers: kom me dus eens bezoeken op de kerstmarkt van Lokeren
Waar? Evenementenplein (Markt) - Stand 2
Wanneer? 14 - 15 december 2013 vanaf 14u

34 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke give-away! Ik doe graag mee en zal even een linkje op m'n blog plaatsen.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, en dat klinkt wel geheimzinnig, zo'n knisperpennenzak...
  Ik laat de kans aan anderen want ik geniet nog steeds van mijn mooie toile cirée prijs die ik bij je won !
  Ik zet natuurlijk wel een linkje bij mij!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n leuk stofje, ik doe graag mee. Ik heb nog niet echt grote bloopers meegemaakt, maar ik heb wel al heel vaak mijn tornmesje moeten gebruiken voor kleine foutjes en vergissingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe graag mee voor zo'n originele pennenzak in een mooi stofje :-) groetjes, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik doe mee :-) een creatieve blooper heb ik al vaak gehad, vooral langs de verkeerde kant dingen aan elkaar naaien blijkt mijn specialiteit te zijn.
  Ik zet meteen ook een link op mijn blogje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke,de bookmark is geweldig !!
  Allé de rest ook natuurlijk :p
  Blunders,man ik weet nie waar te beginnen,het zijn er te veel om op te noemen.
  Mss tot nu toe de triestigste..beeld u hamburger liebe stof in,die met die mooie oranje bloemen,een rok voor mezelf die perfect in elkaar steekt.En dan bij de eerste keer aandoen kom je tot de conclusie dat je achterpand wel juist is,maar je voorpand op zijn kop staat

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik doe graag mee, voor de creatieve blooper verwijs ik even naar mijn blog omdat het gaat van verkeerd knippen, te lang, te kort en dan uiteindelijk na één keer dragen uit de wasmachine komen vol vlekken http://nobutterfly.blogspot.be/2013/09/kroniek-van-een-fiasco.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke give-away! Ik waag ook mijn kans :)

  Mijn grootste blooper tot nu toe was de pijpen van een broek verkeerd aanéén stikken ... heeft me 4 uur tijd gekost om ze terug los te tornen (ik heb lange benen :p) ... maar het zal me geen tweede keer meer overkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik doe graag mee voor die knappe pennenzak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi stofje en mooi gemaakt, deze give-away wil ik wel. En die kleine foutjes maken handwerk toch net zo charmant. Al zijn het bij mij ook soms wel eens grotere fouten, typ maar eens 'keersukkel' en 'naais' in op Google ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, das keimooi! Ik doe mee! Ik ben volger met bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel succes op de kerstmarkt volgende maand! Het ziet er in ieder geval heel mooi uit.

  Ik doe ook graag mee met je giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi stofke, ik doe graag mee!
  En ik kom zeker en vast eens langs op de kerstmarkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe graag mee en veel succes met je eerste marktje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe graag mee. Mijn blunder komt zondag op mijn blogje!

  moekehandmade.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wil ook meedoen! Ik volg je blog al even en ze staat ook vermeld op de pijne (bij give-away's en bij de blogs die ik volg) Een creatieve blunder van mij was dat ik de naam Juliette op de trui van Théo heb geflockt... Niet opgelet en de eerste trui genomen die ik zag en toen had Juliette een trui 7-8 jaar (ze is 3 jaar) en Théo geen trui meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben al een tijdje volger, dus hieraan neem ik met veel plezier deel.
  En een creatieve blooper, welke zou ik kiezen?! Ik ben druk in de weer met de zakjes voor de doopsuiker (waar al meters naaigaren bij getorned werden). Alleen de naam moet er nog op geflocked worden... Toen ik fier de eerste exemplaren aan mijn ventje toonde, had ik door dat de namen in spiegelbeeld stonden...
  Aan het bloggen durf ik me voorlopig niet wagen, maar ik heb de link alvast gedeeld op fb.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Slaapwel dames. Na een dagje intensief naaien, gaat de machine even op stal! Dank je wel voor jullie reacties, tussen het stikken door fijn om door te nemen! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nu ben ik wel benieuwd naar die knisperpennenzak! :D
  Mijn 'blooper': Ik wou een "kaft" uit stof maken voor het crècheboekje van mn zoon, en ik rekende en telde en.. hij bleek 10cm te klein! Oepsie..!
  Maar.. hij doet nu dienst als eens pamperzakje!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mijn dochter vindt een knisperpennenzak zeker niet erg. En mijn blooper: onder slecht kunstlicht mijn tricot geknipt, beginnen stikken, en de dag nadien bleek de stof 90 graden gedraaid geknipt te zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik doe ook graag mee.
  En mijn grootste blooper, die eigenlijk heel vaak voorkomt: Eigenwijs je eigen gedacht doen, om nadien vol schaamrood het tornmesje boven te halen en toch maar eens die werkwijze te lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat mooi!
  Mijn blooper, ik ontwierp een jurk voor mijn dochter (12) en dacht vanuit het gemaakte patroon een grotere versie voor mijzelf te kunnen maken.
  Het lijfje lukte nog wel, maar de lange cirkelrok ... heeft een punt bij de knieen en hangt hoger aan de zij.
  Cirkelrokken op maat tekenen is mijn geleerde les :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Bloopers genoeg, zou ik zeggen.... Telefoontasje waar de gsm niet in past bv. Ik deel op fb.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mijn blooper is de onderste boord van een trui onderste boven er aan vast maken. En van een babytrui de armen gebruikt als lichaam en andersom. Het klopte aan geen kanten! Heb het ook gedeeld op Facebook onder kim grimonprez!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben helemaal weg van je speldjes!
  Oh en een blooper? Kies er maar een uit, bv. Ik maak een tweedelige pyjama vanuit een Kiind patroon en vergeet de taille van de broek smaller te maken. Tja, bijpassende bretels maken dan maar zeker? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh, zo leuk!

  Mijn "grootste" blooper tot nu toe? Euhm, bij het maken van een pennenzakje aan een kant de voering verwisseld met de buitenkant waardoor ik dus 2 verschillende stofjes had (die eigenlijk totaal niet bij elkaar pasten)..

  Je linkje zet ik zo meteen mee op mijn blogje!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh tof, ik doe ook graag mee.
  Mijn grootste blooper is dat ik de jacobbroek voor mijn zoontje was aan het naai, maar per ongeluk de binnenbenen, aan elkaar vastgenaaid :-)
  Ik zet je link nog op mijn facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Knappe creaties maak jij, zeg! Ik blijf gelijk ook 'plakken' hier. En ja, zet mij maar mee op de liefhebberslijst van je give away! En wat de bloopers betreft ... Laten we zeggen dat het tornmesje hier ook wel eens van pas komt. Hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk, zo'n pennenzak! En bijpassende asseccoires!
  Mijn eerste projectje was een A-lijn voor mijn dochter, met aan de voorkant een mooi rechtopstaand tafereeltje en aan de achterkant hetzelfde tafereel (een huisje) op zijn kop. Heb dan de tailleband 90° gedraaid tov de stofdraad... Zag er wel grappig uit, tot ik het waste ...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuk!!
  Mijn bloopers zijn vaak dezelfde: keergat vergeten :-) haha

  BeantwoordenVerwijderen
 31. rebecca vercoutere12 november 2013 om 11:55

  De grootst mogelijke creatieve blooper is altijd : spullen weggooien... want net als ze weg zijn na er jaren te hebben gelegen, bedenk je waarvoor je ze had kunnen gebruiken... Het is alsof spullen liggen hebben, het creatieve proces verstoord of in slaap wiegt : van zodra spullen weg zijn, weet je waarvoor ze hadden kunnen dienen en meestal gaat het dan over dingen die je echt nergens meer kan vinden! Ik probeer straks ook nog te delen op FB!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ha, mijn grootste blooper... Ik ging ook eens een workshop volgen, om een jurk voor mezelf te maken. Wel: de boerinnekesbond liep er in den tijd waarschijnlijk leuker bij dan ik! De jurk is bij gevolg nog steeds niet omgezoomd...

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hmmmn de laatste 'blooper' was toen ik gordijnen aan het maken was voor onze nieuwe studio en per ongeluk 2 op elkaar had gelegd.
  Heb ze dan maar allemaal zo gemaakt.
  Hier komt alvast geen licht meer binnen als we die dicht doen =D.
  (mijn e-mail moest dat nodig zijn: tijlhillewaere@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Nog op tijd? :) mijn blooper euhm sjah... Voetenzak maar patroon verkeerd uitgeknipt waardoor motief onderste boven stond, niet handig ;)

  BeantwoordenVerwijderen