maandag 25 november 2013

Attic treasure hunt & retro give away

Het is allemaal de schuld van manlief. Hij is begonnen. O ja. Rommelmarkten afschuimen. Place to be: Brussel, maar ook op reis ontsnapte ik er niet aan. En heel die tijd dacht ik 'wat heb je nu aan afgedankt gerief'. En zo stond er binnen de kortste keren een oude golfclub in ons huis, een tv en radio (zonder beeld en klank). Maar nu begin ik er aan. Kastjes verzamelen. Oude afgedankte kastjes die met een goeie lik verf onweerstaanbaar worden. Er is er al eentje klaar maar afgelopen zondag vond ik nog een schoontje. Zie nu zelf.


Maar de kers op de taart moest nog komen. Manlief heeft een coole oma. Zo eentje die in de jaren stillekes een winkeltje had. En laat die nu juist nog veel bewaard hebben zeker. Manlief nodigde me uit op haar zolder en toen wist ik het...ik ben in de retro-hemel terecht gekomen. Valiesje vol kinderschatten! Schortjes, slabben, kleedjes, vestjes,... All mine mine mine! Zelfs de originele prijzen hangen er nog aan!


Maar niet getreurd. Ik ben een deler. Ik maak graag iemand gelukkig met 3 authentieke retro slabben en een zonnehoedje. 

We maken het deze keer wel wat moeilijker: de give away is voor de volgers van mijn blog. Laat weten dat je mee doet via een berichtje hieronder. Een linkje op facebook en/of je eigen blog telt voor een extra kans (wel even vermelden hieronder). De give away loopt af op vrijdagnacht 29/11. Staat de google-volger-teller boven de 100 dan komt er nog een retro kinderschortje bij. Succes!18 opmerkingen:

 1. Je bent inderdaad met je gat in de boter gevallen! waw..
  Das altijd plezant he, op ontdekkingstocht..

  Ik doe dus heel graag mee..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, dat zijn echte schatten op zolder !
  Ik doe niet mee want ik won al eens bij jou, maar ik zet met plezier een linkje!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe leuk is dat??? En al die tijd heeft je man niets gezegd over die zolder? Ik zou maar al eens vragen of er geen kelder/opslagruimte ergens anders is.

  Wat een geluk dat jij wil delen!!
  Joepie! Zoiets wil ik ook wel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh! Super, had ik ook maar zo'n oma! Bij ons in de familie zijn er enkel foute jaren '80 en '90 dingen te vinden ;) Dus ik zou hééél graag winnen en mee genieten van de bewaardrang van die leuke oma van jullie! En ik deel nog via facebook ook voor een extra kansje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke retro printen! Ik heb ook een link op mijn blogje geplaatst - http://miekemuis-overmijnmuizenmeisje.blogspot.be.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whoop Whoop...heel tof! Zou van pas komen in mijn kinderopvang!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig! Staat ook op mijn facebook pagina. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk! Zou van pas Komen aangezien er hier een 2e kindje op weg is :) Nog 6 weekjes en grote broer krijgt er een kleine zus bij!
  btw: ik ben een volger

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, zalig zo'n Oma!! Aangezien ik voor de dochter helemaal into retro ben, doe ik zeker mee. En natuurlijk deel ik met plezier op fb!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waw, zo tof! Echte zolderschatten! Wij zijn hier zot van retro dus ik doe graag mee. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe maar al te graag mee en plaats ineens nog een vermelding op mijn blog! www.xohanax.blogspot.be
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. geweldig !!! Ik doe mee!!!
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe mee! Zal het ook delen op facebook.
  Dit is een super leuke blog. Vooral de DIY getest en goedgekeurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. UPDATE! De digitale namenkiezer haalde Mara Kockaerts er uit als winnares van de retro give away! Proficiat Mara! Stuur je even jouw adresgegevens door dan komt het pakje jouw richting uit. Aan alle anderen: dank je wel voor jullie deelname & tot de volgende give away!

  BeantwoordenVerwijderen