zaterdag 28 september 2013

Oker-verslaving

Ik sta achter met de projectjes van de sew-be-mommies. Op dit - best wel verslavende - facebookgroepje worden er maandelijks leuke naaiopdrachten gepost waaraan je dan op je eigen tempo kan werken. Een beetje zoals Vlaanderen naait.

En gisteren stond ik dan in de Veritas...dé Veritas. Vroeger de plek waar ik enkel kwam voor collantskes. Nu de plek waar je veel te dure maar o zo mooie stofjes kan scoren. Ik ging er een tang kopen voor mijn drukknopen...en kwam buiten met 2 coupons okerstof. Bestaat er therapie voor oker-verslaving? En ineens zag ik het: ik maak er een turnzakje van! En dan kan ik meteen project 30 schrappen. Nu nog om wat extra touw. Zal ik manlief sturen voor alle zekerheid?


Stof: Veritas
Werkbeschrijving: Noodlehead

10 opmerkingen:

 1. Zeer herkenbaar! Mooi zakje seg, echt prachtig! En in Veritas hadden ze mij ook gezegd dat 1m wel genoeg touw zou zijn voor een turnzakje, hoewel ik er dus 3 nodig had... :s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Woohoo,

   Onze excuses hiervoor. Hopelijk heb je jouw turnzakje nog kunnen afwerken. Nogmaals onze excuses hiervoor.

   Vele creatieve groetjes,
   Het hele Veritas-team

   Verwijderen
 2. Superleuke stofjes!
  Oker is dan ook gewoon een mooie kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag De wereld van Sofiew,

  Superknap turnzakje! Daar gaat iemand veel plezier aan hebben ;)

  Vele creatieve groetjes,
  Het hele Veritas-team

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ondertussen binnen gesprongen voor een 2de koord én nog een lapje stof met biais om in de give away te steken!

   Verwijderen
 4. Heel erg mooi. Ik vind dit (het onderste) een geweldig stofje maar ik heb onvoldoende aan zo'n coupon. Als het nu een coupon in hun grotere afmetingen was, dan had het nog nut gehad. En blijkbaar kan niemand die in Veritas werkt, me vertellen of ze die stof op meter hebben en waar dan...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is jammer dat ze je niet kunnen verder helpen! Ik vind het ook best jammer dat sommige couponstoffen niet op rol worden verkocht. Goh ja, misschien maar best in mijn geval, het zou slecht zijn voor mijn portemonnee ;-)

   Verwijderen