vrijdag 27 september 2013

Nachtwerk

Mijn laatste creatie was een hoodie voor een vriendje van Jade volgens het patroon van SVDHZ. Reminder to myself: écht alle patronen uit dit boek vallen klein. Maar écht klein hé. Het ventje kreeg zijn hoofd er niet door. En zo fier dat ik was. Ik durfde het eindelijk eens aan iets complexer te maken dan een zakje voor anderen. Dus gisteren mijn hoofd maar pijnigen hoe ik dit ging oplossen. Want Andreasje krijgt een hoodie Made by Fie, eentje die past, beloofd is beloofd. Hier is ie: 


En toen werd het 21u gisteren en kreeg ik naaikriebels. De hoodie kon ik nog niet corrigeren want die is nog in het verre Deinze. Dus werd het een jumpsuit van hier.
Ik had er al eentje gemaakt in het verleden en t is een leuke om te doen, de biais niet meegerekend. Mijn voorgangers zullen dit wel bevestiging, niet waar? 

En zo dartelde de fiere dochter met haar warrig hoofd vanmorgen rond in haar nieuwe jumpsuit. Missie geslaagd. Enkel nog de drukknopen er op zetten. Om middernacht met een hamer staan zwaaien was nu niet echt een goed idee. 


Vergeten jullie trouwens mijn give-away niet? 

2 opmerkingen:

  1. De maten van de kaptrui vallen op zich mee vind ik - behalve de armen die lang zijn in verhouding met de rest... maar inderdaad dat hoofd ;). Ondertussen laat ik de kapflappen niet meer overlappen, maar zet ik ze naast elkaar aan, dan lukt het wel! Succes met het oplossen en tornen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het gat was hier ook heel nipt, maar 't lukte toch om Liliths hoofd erdoor te krijgen. Voor de rest vielen de maten hier goed, eigenlijk. Hopelijk krijg je het nog opgelost!

    BeantwoordenVerwijderen