maandag 25 april 2016

Lila voor Lola

Baby'tjes, ze blijven maar komen. En maar best, dan trek ik met gegronde reden tijd uit voor mijn creatieve uitspattingen. Sinds er hier 2 koters rondlopen/kruipen, lijkt het huis in een mum van tijd op oorlogsgebied en in alle eerlijkheid...om dan zelf nog alles overhoop te zetten met naaispullen, het komt minder en minder voor. Maar voor gelegenheden maar ik tijd...en rommel. Een nieuw patroon werd overgetekend, geknipt en in elkaar gezet. Het appelblauwzeegroene thema van Lola's kaartje vond ik terug in een flashy tricot stofje dat nog onaangeroerd lag te wachten op een tof project. 
Compagnie M. is al langer mijn favoriet en toen ze een nieuw patroon ontwikkelde, was ik benieuwd. Het werd een jumpsuit voor Lola. In maat 80. Want ze groeit hard (en ze had eigenlijk al wat voorsprong in de buik). De patronen van Compagnie M. vielen hier altijd perfect van maat, deze lijkt me groter te vallen. Voor diegene die de Lila jumpsuit al hebben gemaakt: wat zijn jullie ervaringen? 

Anyway: Welcome in the family, Lola! 
 


De oudste wou eens testen "mag ik, mama,"? 
 
 

3 opmerkingen:

  1. Prachtige jumpsuit! Hier ook fan van de Compagnie M patronen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk! Ik vond het jumpsuit eerder klein vallen, moet nu een grotere maat maken, want het vorige is te krap aan 't worden :) En ook CompagnieM fan :)

    BeantwoordenVerwijderen