vrijdag 2 oktober 2015

Jersey it is!

De overlock, man man man, wat een gerief. Je kan er snel toffe dingen mee toveren! Een must have, echt waar. Ik vond bij Bambiblauw een toffe navy sweaterstof voor een leather sweater. Ondanks ik een echt meisje in huis heb, draagt Jade vooral broeken tegenwoordig en liefst nog met een tof wit sneakertje er onder. Ideaal om er een sweater bij te dragen. Dit is ie geworden!


Voor de jongste moesten er nog wat leggings bij gemaakt worden. Makkelijk aan en uit voor de opvang volgende week (oh jakkes, zijn die 3,5 maanden zo snel voorbij gevlogen?) en draagdoek-proof! Het patroontje van Emma & Mona blijft hier goed dienst doen. Eén klein detail over het hoofd gezien...Stella is een kloek mevrouwtje en die naadwaarde is echt geen overbodige luxe. Dus de grijze versie rolde 2x van onder de overlock. Tja, hopelijk kan ik er binnenkort een toekomstige meisjes-mama blij mee maken. Stof: 
Bambiblauw (mint tricot / navy sweaterstof)
Stoffen Claeys (bolletjes tricot)
Patroon:
La Maison Victor (Leather Sweater)
Emma & Mona (Babylegging)

Dit was het voorlopig... ik ga dit weekend vreemd en waag mij aan een bolleke wol.  Wish me luck...

 

7 opmerkingen:

 1. oh, zo schoon... heel schoon gerief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch een leuk stofje, he?! Geeft net dat beetje extra aan de trui. Ik maakte met het stofje een trui voor mijn man. http://taniastayspositive.blogspot.be/2015/09/finally-sweater-for-husband.html.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi allemaal! Hier ligt een hele stapel tricot geknipt te wachten tot de overlock op tafel komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! En veel succes met dat bolleke wol. Ik ben de laatste tijd ook aan het afwisselen tussen naaien en breien. Maar tijd he... Te weinig tijd ��

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Leuk ook die trui met gestikte sweaterstof. Voelt deze ook echt als sweater? Al her en der naar de stof gekeken van 'hebbe hebbe', maar vind hem er zo stug/niet zacht uitzien, dus doe t maar niet..terwijl t me in veel kleuren wel tof lijkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook fan van de Overlock :)
  Weer leuk gerief!

  BeantwoordenVerwijderen