maandag 14 oktober 2013

Petit Panneke

Ik zag bij haar een tijdje geleden een patroontje van een mooie peuterblouse en was direct verkocht. Dus deed ik mee aan haar give-away op goed geluk maar had geen chance. Ik kreeg het patroon niet uit mijn hoofd en besloot het mij dan maar aan te schaffen.  

Zij creëerde dit pareltje en ik besloot haar creativiteit te belonen met een nieuwe klant. Of beter klantje, want uiteraard was het pareltje voor Jade. 

En wauw, lof voor Marte. De werkbeschrijving was top en ik zat nergens vast. Mijn afwerking van de paspel kon wel iets verfijnder maar al bij al super tevreden van het resultaat. De blouse past de dochter trouwens perfect. Ik ben verkocht! Er volgen ongetwijfeld nog meer exemplaren. 


 Stof: Petit Pan 'Hanako Noir' - Sublimshop
Patroon: Mara Blouse - Companie M

8 opmerkingen:

 1. Bedankt voor het leuke berichtje! Ook niets dan lof voor de naaister! En weeral een Petit Panneke. Debora heeft precies veel mensen geïnspireerd...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel *bloos* Goh, ik ben normaal niet voor Petit Pan stofjes. Was mijn eerste stofje waar ik ooit mee naaide...en kapot kreeg bij het vele lostornen ;-) Deze zomer dan wel nog eens kleedje mee gemaakt omdat het zo een luchtige stof is en dus ook ideaal voor een bloes

   Verwijderen
 2. Heel mooi! Had ook al bij compagnie M zitten kijken, maar durde precies niets bestellen (toch wat bang van dat Engels om de stappen te volgen...)
  MAar zie dat je boft met de uitleg, dus het is echt wel te doen?
  Anders waag ik me dan toch aan een bestellingske en heeft ze er alweer een klantje bij :)
  Eline

  BeantwoordenVerwijderen